Black_Swan_300x425
Black_Swan_300x425
Nieuws
8 juli 2011

Deze week op dvd en blu-ray

Black_Swan_300x425Romantische tienersciencefiction en twee films over de weg van en naar de hel!

‘De ideale date movie voor iedereen onder de, pakweg, achttien,’ – om de woorden van Phil van Tongeren nog maar eens aan te halen – haal je in huis met I AM NUMBER FOUR. Het verhaal handelt over aliens die op aarde zijn geland, maar alien-held Alex Petyffer heeft natuurlijk wel het uiterlijk behouden dat deze Britse acteur een carrière als glossy fotomodel bezorgde. Kwestie van de meiden in het publiek geven waar ze om vragen.

Romantiek in DRIVE ANGRY 3D is Nicholas Cage met een fles bourbon in zijn linkerhand, een vuurwapen in zijn rechter en een naakte griet op schoot. Als Milton ontsnapte hij uit de hel om zijn kleindochter te redden uit handen van satanisten. Deze film is ongetwijfeld niet voor jeugdige bakvissen bedoeld, maar voor mensen die warme gevoelens koesteren voor tegenspeelster Amber Heard of Miltons ’69 Dodge Charger.

De mooiste helletocht bewaren we voor het laatst: BLACK SWAN komt deze week uit op dvd en Blu-ray. Hier geen puberaal gedoe, maar een volledige volwassen psychose die herinneringen oproept aan SUSPIRIA, THE RED SHOES en REPULSION. Het horrorballet van Darren Aronofsky ziet men bij voorkeur in de bioscoop, maar de schijf mag eigenlijk ook niet ontbreken in de verzameling.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!