Zombibi_300x171
Zombibi_300x171
Nederhorror & scifi
5 juli 2011

Cast Shouf Shouf Zombibi bekend

Zombibi_300x171Wij van Schokkend Nieuws staan al te trappelen terwijl de eerste opnamedag nog moet beginnen. Op 30 juli aanstaande beginnen de opnames van SHOUF SHOUF ZOMBIBI, de nieuwe film van genrefilmmakers Martijn Smits en Erwin van den Eshof.

Eerder maakten de jongens al veel indruk met DOODEIND, HARRY DORIGHT’S PRELUDE TO HELL, DE BUG, BROTHER’S KEEPER en vorig jaar nog gezamenlijk met de leuke korte film OFF ROAD. Hun nieuwste omschrijven Smits en Van den Eshof als een ‘zomedie’ en zal wellicht wat lichter van toon zijn, al liegt de synopsis er niet om:

‘Amsterdam West wordt na  het neerstorten van een meteoriet ontruimd. Iedereen lijkt op de hoogte te zijn van de epidemie… op twee bendes na. De twee groepen zijn geboren vijanden van elkaar, maar zien zich genoodzaakt hun krachten te bundelen als ze aangevallen worden door hun vroegere bekenden. Deze blijken veranderd te zijn in zombies…’ 

Voor de belangrijkste rollen zijn Yahya Gaier (HET SCHNITZELPARADIJS),  Mimoun Ouled Radi (SHOUF SHOUF HABIBI), Sergio Hasselbaink (SONNY BOY), Yes-R (GANGSTERBOYS) en GTST actrice Gigi Ravelli gestrikt.  De film is vanaf 16 februari 2012 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!