Steve
Steve
Nieuws
10 november 2011

De winnaars

Steve De SCREAM 4-prijsvraag is voorbij en weer was er een recordaantal inzendingen.  Ook de prijsvraag voor de vrijkaarten voor Rocket Cinema Ontspoort! in Utrecht is afgelopen. Hier zijn… (tromgeroffel)… de uitslagen.

De SCREAM 4-prijsvraag leverde vooral veel foute inzendingen op. We hadden hem dan ook extra moeilijk gemaakt met een flinke instinker.

De vraag luidde: Wie was het allereerste slachtoffer in de SCREAM-serie? En het correcte antwoord is dus NIET Drew Barrymore. Kijk het nog maar eens na. Vriendje Steve (Kevin Patrick Walls, op foto) sneuvelt net iets eerder. En, zoals enkele slimme inzenders betoogden, in de chronologie van het verhaal is eigenlijk Sidney’s moeder Maureen Prescott (Lynn McRee) het aller-allereerste slachtoffer.

Onder de zeven goede inzenders hebben we uiteindelijk toch moeten loten. Felicitaties en complimenten aan: John Zoet (Zwolle), Tommy Plaquet (Stekene, België), Eddie Collier (Antwerpen, België), Harm Naayer (Groningen) en Stef de Vries (Utrecht). Jullie ontvangen binnenkort het SCREAM 4-pakket bestaande uit film, T-shirt en Ghostface-masker!

Ook de Rocket Cinema ontspoort! prijsvraag, waarbij je kaarten kon winnen voor ROBBERY (Peter Yates, 1967) met live-begeleiding door de Amsterdamse band Buchner & d’Arles, is afgelopen. De vraag was: met wie maakte Ronnie Briggs, een van de deelnemers aan de Great Train Robbery, twee nummers in 1978? Het antwoord: The Sex Pistols! Het meest succesvolle nummer, No One Is Innocent, bereikte de zesde plaats in de Engelse hitparade! Felicitaties aan Jan en Hedwig, jullie ontvangen vandaag een e-mail.

Nog niet uitgespeeld? Schokkend Nieuws geeft in samenwerking met eOne Home Entertainment vijf dvd’s weg van de fantastische spookhuisfilm INSIDIOUS. De prijsvraag loopt nog tot en met 14 november. Kraak de schedel en win!

De SCREAM 4-prijsvraag is voorbij en weer was er een record aantal inzendingen. Vooral foute inzendingen, want we hadden ‘m ditmaal extra moeilijk gemaakt met een flinke instinker.
De vraag luidde: Wie was het allereerste slachtoffer in de SCREAM-serie? En het correcte antwoord is dus NIET Drew Barrymore. Kijk het nog maar eens na. Vriendje Steve (Kevin Patrick Walls) sneuvelt net iets eerder. En, zoals een aantal van de slimme inzenders betoogde, in de chronologie van het verhaal is Sidney’s moeder Maureen Prescott (Lynn McRee) eigenlijk het allereerste slachtoffer.
Onder de zeven goede inzenders hebben we uiteindelijk toch moeten loten. Felicitaties en complimenten aan: John Zoet (Zwolle), Tommy Plaquet (Stekene, België), Eddie Collier (Antwerpen, België), Harm Naayer (Groningen) en Stef de Vries (Utrecht). Jullie ontvangen het SCREAM 4-pakket bestaande uit film, T-shirt en Ghostface-masker!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!