dancing-skeleton
dancing-skeleton
Nieuws
23 oktober 2012

Dansen tot je er bij neer valt

dancing-skeletonOfficieel valt Halloween op 31 oktober, maar de liefhebbers trekken zich daar allang niets meer van aan. Zo kun je op zaterdag 27 oktober in Studio K voorgoed de duisternis in dansen met ‘dikke dampende dubstep, drum ’n bass en ranzige horrorfilms’. En wie snel reageert maakt kans op een van de 10×2 vrijkaartjes.

Het feest in Studio K start om 23.00 uur. Tot 04.00 uur kun je in de Amsterdamse uitgaansgelegenheid dansen op de klanken van Karimooo, Phantom Beats, Elroy Vanderley en Hunger Force (Duca B2B Gwin).

Vanaf 0.15 uur is er ook film! In samenwerking met Universal Pictures Benelux worden twee Halloweenfilms vertoond die onlangs op dvd en blu-ray verschenen. In WEREWOLF: THE BEAST AMONG US houdt een lycantroop huis in een negentiende-eeuws dorpje. In PSYCH: 9 draait een jonge vrouw met een getroebleerd verleden nachtdienst in een gesloten ziekenhuis. Altijd een goed idee.

Entree: 9 euro. Wie verkleed komt betaalt slechts 6 euro. Wil je voor niks? Stuur dan nu meteen een mail naar info@schokkendnieuws.nl. De winnaars ontvangen zo snel mogelijk bericht.

Halloween: Dikke Dampende Dubstep
Zaterdag 27 oktober
Studio K
Timorplein 62
http://www.studio-k.nu/club#365

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!