BUt
BUt
Nieuws
7 juli 2014

BUTFF Sneak preview

BUT EVENT | Het B-movie, Underground & Trash Film Festival in Breda komt eraan. Binnenkort kun je in Rotterdam alvast een voorproefje krijgen!

Van 3 tot en met 7 september is de St. Jansstraat in Breda weer dé plek voor freaky performances en grensoverschrijdende cinema. Het thema van deze negende editie is About Brains, dus je kunt je opmaken voor de nodige oude en nieuwe zombiefilms en films om die hersencellen van je in werking te zetten.

Op woensdag 16 juli in Worm, Rotterdam, vertelt festivaldirecteur Paul Hagenaars waar BUTFF voor staat en vertoont alvast een korte en een lange films uit het ieder jaar steevast spraakmakende programma.  Het programma is als volgt:

‘About Brains’…
Paul Hagenaars geeft een toelichting op het thema dit jaar. “De mens en on-medemens, wat komt er na de Apocalyps, de epidemieën en de voetbaleuforie? Zijn er hersenen nodig om te overleven, of kun je ‘gelukkig’ zijn zonder grijze massa?”

THE APOCALYPSE (Andrew Zuchero. 2013)
Vier ongeïnspireerde vrienden zoeken naar een geweldig idee om een verveelde zaterdagmiddag door te komen. De korte film van Andrew Zuchero trok veel aandacht op het Sundance Film Festival 2013.

THE MIRACLE OF LIFE (Joël Rabijns en Yves Sondermeier, 2013)
Het hartverscheurende verhaal van een placenta die opgevoed wordt als mens, christenen en soldaat! Belgische body horror comedy. Yves Sondermeier is in Rotterdam aanwezig om zijn film te introduceren.

BUTFF Sneak preview
Woensdag 16 jul1
WORM
Boomgaardsstraat 71, Rotterdam
Aanvang: 21:00 uur
Website BUTFF

7 juli 2014

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!