dvdpakket
dvdpakket
Nieuws
14 december 2013

Prijsvraag: Vikingdom en Bounty Killer

dvdpakketPRIJSVRAAG | Vanaf 19 december zijn VIKINGDOM en BOUNTY KILLER verkrijgbaar op dvd en blu-ray. De recensies kan je binnenkort lezen op onze website. Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op één van drie dvd-pakketten met beide titels!

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen, de winnaars hebben bericht gehad.

In de Marvel comic en verfilmingen is Thor een superheld, maar in VIKINGDOM (Yusry Abd Halim) is hij gewoon weer ouderwets de op macht beluste god van de donder. In de vroege Middeleeuwen verliest Thor, gespeeld door Conan Stevens (Game of Thrones, THE HOBBIT), vanwege het oprukkende christendom in Scandinavië steeds meer macht. Om de mensheid weer in zijn grip te krijgen moet Thor voor de Bloed Eclips, die zich eens in de 800 jaar voordoet, drie eeuwenoude voorwerpen zien te bemachtigen. Dominic Purcell (BLADE: TRINITY, PRIMEVAL), in de rol van koning Eirich, is de enige die hem kan stoppen.

Fast forward naar 2042 voor BOUNTY KILLER (Henry Saine). In deze post-apocalyptische actiefilm hebben grote bedrijven met hun onverzadigbare zucht naar macht en geld de maatschappij nagenoeg ten gronde gericht. Een geheime Raad van Negen besluit om de witteboordencriminaliteit keihard aan te pakken en schakelt zogenaamde bounty killers in om hebberige managers op te sporen en op bloedige wijze af te straffen. Met o.a. Kristanna Loken (TERMINATOR 3 – RISE OF THE MACHINES), Matthew Marsden (RESIDENT EVIL: EXTINCTION) en genrecoryfee Gary Busy.

Schokkend Nieuws verloot, in samenwerking met distributeur Splendid, drie dvd-pakketten met VIKINGDOM en BOUNTY KILLER onder degenen die het antwoord weten op de onderstaande vraag:

Via welke Duitse regisseur kom je van Dominic Purcell bij Kristanna Loken?

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen, de winnaars hebben bericht gehad.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!