Nieuws
15 december 2010

Animator, the previews

Komende vrijdag kunt u in de Amsterdamse Melkweg Cinema genieten van de mecha-anime EVANGELION 2.0: YOU CAN (NOT) ADVANCE.

Elke laatste vrijdag van de maand vertoont de Melkweg Cinema, in samenwerking met distributeur De Filmfreak, een nieuwe Japanse anime op groot scherm. Gloednieuw, want Animator: The Previews vertoont de films nog vóór de dvd in de winkels ligt.

Op vrijdagavond 17 december draait de Melkweg Cinema EVANGELION 2.0: YOU CAN (NOT) ADVANCE. Laat u zich, na het succes van EVANGELION 1.0, opnieuw overdonderen door deze spetterende mecha-animereeks. De paramilitaire organisatie NERV beschermt de Aarde met ‘Evangelions’, enorme vechtmachines die worden bestuurd door een nauwkeurig geselecteerde groep kinderen. Shinji, zoon van legerleider Ikari, is een van deze kinderen. Zijn rustige leventje in Tokyo-3 wordt op de kop gezet door de komst van een groepje Evangelion-piloten, waaronder de lichtgeraakte Asuka Langley Shikinami, die hem en Rei Ayanami moeten bijstaan in hun voortdurende strijd tegen de buitenaardse ‘˜Angels’.

ANIMATOR: THE PREVIEWS | EVANGELION 2.0: YOU CAN (NOT) ADVANCE ‘“ Masayuki en Tsurumaki (JP 2009, 112 min.)
Vrijdag 17 december om 19:00 uur
Melkweg Cinema

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!