Nederhorror & scifi
2 juni 2010

WOOF! Foute films van Hollandse bodem

Aankomende zondag 6 juni vindt in café Kult te Groningen weer de maandelijkse foute film avond plaats. Deze keer: diverse (korte) fantastische films van eigen bodem, waaronder SCHAT, IK GA FIETSEN; THE VEGAN VAMPIRE en het bloederige ‘meesterwerk’ FRISIAN TERROR. Alle makers zijn aanwezig.

De avond begint om 20.00 uur met drie korte surrealistische animatiefilms van Richard Bolhuis en Erik Hendriks, op muziek van de Nederlands-Ierse band House of Cosy Cushions. Rond 20.30 gevolgd door vier gore, grappige en poëtische films van het 9-koppige Filmcollectief Psychocru uit Amsterdam. Van hen zullen vertoond worden: SCHAT, IK GA FIETSEN; DE KAT, DE KAST EN DE KRIJSENDE VROUW (SCHAT, IK GA FIETSEN DEEL 2); THE VEGAN VAMPIRE en NIET DOOR DE BEUGEL. Als afsluiter wordt om 22.00 uur het Friese ondergrondse ‘meesterwerk’ FRISIAN TERROR van Bart van Dekken vertoond, een lange speelfilm over een gestoorde sekteleider die samen met zijn inteeltfamilie en volgelingen dood en verderf zaait op een verlaten industrieterrein.

WOOF! is in Groningen al jaren dé specialist op het gebied van jaren 70 en 80 Splatter-, Gore-, Sci-Fi-, Sex-, Biker- en Zombiefilms. Iedere eerste zondag van de maand vertoont oprichter Hans Minkes twee films uit zijn omvangrijke VHS collectie.

Café Kult
Steentilstraat 36-1
Films starten om 20.00, 20.30 en 22.00 uur.
Gratis entree en gratis popcorn.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!