Niemandsland
Niemandsland
Nederhorror & scifi
5 januari 2015

Win Niemandsland!

niemandsland PRIJSVRAAG | De vorige liep gisteren af, maar we hebben alweer een nieuwe prijsvraag voor je. Benieuwd naar de postapocalytische film NIEMANDSLAND? Doe mee en maak kans op de dvd!

NIEMANDSLAND is de korte (12 min.) film van HKU-student Daan van den Berg. Na een reeks rampen is er van de menselijke beschaving niet veel meer over. De laatste overlevenden, waaronder Lil ( Yara Alink), houden zich ternauwernood staande in een desolaat Niemandsland. Op een dag wordt Lil in haar schuilplaats opgeschrikt door een vreemdeling. Meteen richt ze haar geweer, maar dan blijkt dat de man in levensgevaar verkeert. ‘Weet ze,’ schrijft Van den Berg op de inlay, ‘nog hoe het was om iets over te hebben voor haar medemens?’.

Mooi gefilmd, op een enkele locatie, en goed geacteerd; NIEMANDSLAND kwam tot stand na een campagne op Cinecrowd en ging onlangs in première. De dvd, die niet in de winkel te verkrijgen is, bevat naast de film ook nog een audiocommentaar, een trailer en een kijkje achter de schermen. Kortom: verzorgde Nederhorror, en daar doen we graag vijf mensen een plezier mee.

Hier is de vraag: in welke postapocalyptische film uit de jaren zestig schitterde Vincent Price als laatste overlevende? Stuur het juiste antwoord en je naam en adres vóór 15 januari naar [email protected] en maak kans op een van de vijf dvd’s.

5 januari 2015

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!