Crypto
Crypto
Nieuws
4 januari 2015

De Crypt-o-Winnaars!

Crypto PRIJSVRAAG | In heel Nederland en Vlaanderen hoorde je hersens kraken tijdens de feestdagen. Hij¬†was moeilijk, de Crypt-o-Lazarus in Schokkend Nieuws #111. Gelukkig is onze gemiddelde lezer bovengemiddeld slim en hebben we alleen maar goede inzendingen binnengekregen. Begeleid door foto’s van doorgedraaide mensen en verhalen over bloed, zweet en tranen, dat dan weer wel. Hier zijn de uitslag en… de winnaars!

¬† mt_ignore:Yvonne Brouwers “Willen jullie dit nooit meer doen?”, smeekte Robbert van Hoften. “Wij gingen er spontaan van hallucineren!” De VIDEODROME-nachtmerrie-foto hieronder is het bewijs. Yvonne Brouwers kon er geen drankspel van maken omdat haar drinking buddies geen horrorfans zijn (“SAAAAAAAI”), maar klaarde de klus in haar eentje en voegde een tekening toe van hoe ze erbij zat na afloop. Frank Willems (de onderste foto) ging er ook van aan de drank, Hans Oltmans had er ‘spirituali√ęn’ voor nodig en Evelien van de Kooi vond het allemaal al moeilijk genoeg zonder alcohol. Oftewel: onze hoop is uitgekomen, de Crypt-o-Lazarus was satanisch moeilijk!

Helaas kan er maar √©√©n de winnaar zijn van het mooie prijzenpakket dat de Schokkend Nieuws-redactie heeft samengesteld. En dat is geworden…. Daan van den Berg uit Herpen! Gefeliciteerd! Het prijzenpakket, bestaande uit dertien dvd’s, drie blu-rays en drie stripboeken, komt zo snel mogelijk naar je toe. En omdat we creativiteit graag stimuleren, hebben we tussen de foto’s en tekeningen een troostprijs verloot: Suikerschedel, het fraaie stripboek van Charles Burns, gaat naar Yvonne Brouwers. Ook jij gefeliciteerd!

En nu zitten er vast nog mensen te springen om de oplossing. Vooral als je er een of twee niet wist. Bereid je voor op een paar ‘oh ja, natuuuuuurlijk!’ momenten, of kijk even weg als je zelf nog door wilt puzzelen.¬†

De films waar de cryptische plaatjes naar verwezen waren:

mt_ignore:Robbert van Hoften 1. Ghost
2. Grave Encounters
3. Ghosts of Mars
4. The Shining
5. The Orphanage
6. The Others
7. The Fog
8. Lake Mungo
9. The Ring
10. Beetlejuice
11. Silent Hill
12. Ouija
13. The Messengers
14, The Haunting in Connecticut 
15. The Haunting
mt_ignore:Frank Willems 16. Poltergeist
17. The Woman in Black
18. Dark Water
19. Ghostbusters
20. Insidious
21. The Grudge
22. Lady in White
23. High Spirits
24. The Innocents
25. The Uninvited 
26. What Lies Beneath
27. The Sixth Sense

Als je alles goed ingevuld had kreeg je de zin: HET SPOOKT BIJ SCHOKKEND NIEUWS. Dat klopt want, zoals we al gehint hadden, bovenstaande titels zijn allemaal spookfilms.

We hopen dat jullie er veel plezier mee gehad hebben. Volgend jaar weer!

 

4 januari 2015

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!