Angelo DEF
Angelo DEF
Nederhorror & scifi
13 februari 2020

Wanneer ik ontplof

Angelo DEF CROWDFUNDING | Beginnend filmmaker Angelo Raaijmakers heeft nog twintig dagen om het laatste bedrag voor zijn project WANNEER IK ONTPLOF binnen te harken. En niet alleen de klok tikt …

Angelo Raaijmakers studeerde in 2015 af aan het AKV St Joost met zijn film DROEFGEEST, die we destijds ook op ons Meet Your Maker!-filmfestival vertoonden. Daarna was hij betrokken bij de VPRO documentaireserie VIEZE FILM, waarin hij het fenomeen pornofilms onderzocht door er zelf eentje te maken. In 2018 realiseerde hij de korte film IK, ADONIS. Angelo werkt vastberaden toe naar zijn doel: een speelfilmdebuut. ‘De Ontmoeting’ is een traject voor beginnende makers waarbij zij € 5.000 euro krijgen als ze datzelfde bedrag (of meer) zelf bij elkaar weten krijgen via crowdfunding. Angelo heeft nog twintig dagen om de laatste € 1.100 binnen te halen voor zijn nieuwe film WANNEER IK ONTPLOF.

WANNEER IK ONTPLOF gaat over Chris die een bijzonder probleem heeft: er groeit een tijdbom in zijn buik. Samen met bomexpert Frans zoekt Chris naar de oorzaak van dit euvel. Ook wij zijn buitengewoon benieuwd naar de uitkomst en daarom vragen wij onze lezers Angelo te helpen met zijn laatste crowdfund spurt. Ga naar www.cinecrowd.com/wanneer-ik-ontplof  en steun die film!

 

 

© Hester Aalberts
13 februari 2020

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!