sagae-logo3
sagae-logo3
Nederhorror & scifi
15 augustus 2013

Trek Sagae 2013

sagae-logo3Schrijf je sciencefiction, fantasy of horrorverhalen? Doe dan mee aan Trek Sagae 2013. De schrijfwedstrijd, gesponsord door de Star Trek vereniging The Flying Dutch, wordt dit jaar voor het derde jaar op rij gehouden. 

De organisatoren zijn op zoek naar jouw beste, originele verhaal in het genre sciencefiction, fantasy of horror (en alles wat daartussen ligt). Het verhaal mag minimaal 2.000 en maximaal 4.000 woorden lang zijn. Je moet je verhaal uiterlijk op 31 december 2013, 23:59 uur, inleveren en je betaalt een entreebedrag ter hoogte van € 5.

Prijswinnaars maken kans op publicatie in het magazine van The Flying Dutch en een gezamenlijk prijzengeld van €600, bij deelname van minimaal dertig verhalen. De hoofdprijs bedraagt dan  €225. Er zijn er ook (kleinere) prijzen voor de plaatsen twee tot en met acht. Naast die prijzen krijgt je verhaal opbouwende en behulpzame kritieken van de jury die dit jaar bestaat uit onder meer Anne Witberg, Esther Scherpenisse, Jack Schlimazlnik en Johan van de Velde. Extra juryleden in de voorselectierondes zijn Linda Mulders en Fred Rabouw.

Meer details en het volledige reglement kun je vinden op de website van Trek Sagae.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!