TheRocketeer
TheRocketeer
Nederhorror & scifi
30 januari 2012

The Rocketeer in première

TheRocketeerTHE ROCKETEER, de nieuwe korte film van Richard Raaphorst (POPO, FRANKENSTEIN’S ARMY) gaat op 2 februari in première tijdens het Internationaal Filmfestival Rotterdam. Waarin Marc, een obsessieve STAR WARS-fan, tot het uiterste gaat om het ultieme colllectors item te bemachtigen: The Rocket Fireing Boba Fett Prototype!

Marc verzamelt al van jongs af aan STAR WARS merchandise. Wat ooit begon als een hobby, is uitgegroeid tot een manie. Zijn hele leefwereld staat in het teken van STAR WARS. Als Marc op eBay het ultieme collector’s item vindt; The Rocket Fireing Boba Fett Prototype, slaan bij hem alle stoppen door. Anno 2012 is het poppetje een fortuin waard. Het raketje heeft Marc reeds in bezit; alleen het poppetje nog!!
 
Hoofdrollen worden vertolkt door Stephan Evenblij en Pauline Greidanus. In de komende editie van Schokkend Nieuws (vanaf 9 februari) een interview met Raaphorst over zijn zombiefilm FRANKENSTEIN’S ARMY. De opnames daarvan starten eind februari.

THE ROCKETEER is te zien in het verzamelprogramma Made in Rotterdam op donderdag 2 februari, 22.15 in Cinerama 5 en op zaterdag 4 februari om 17.30 in Lantaren Venster 3.
Website

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!