the devil inside 02035795 ps 2 s-low
the devil inside 02035795 ps 2 s-low
Nieuws
30 januari 2012

Win kaartjes voor The Devil Inside!

the devil inside 02035795 ps 2 s-lowDe duivel heeft het er maar druk mee. Ook in THE DEVIL INSIDE geeft onze gehoornde vriend weer acte de présence. Gelukkig is er in deze fake documentaire een filmploeg bij om het vast te leggen en kun jij kaartjes winnen om er zelf getuige van te zijn.

In 1989 bekende Maria Rossi (Suzan Crowley) in een 911-telefoontje dat ze drie mensen op brute wijze had vermoord. Sindsdien zit ze opgesloten in een psychiatrisch ziekenhuis van het Vaticaan. Twintig jaar later reist haar dochter Isabella (Fernanda Andrade) naar Italië om te achterhalen wat er werkelijk gebeurde die dag. In het Centrino Hospital blijkt ze al snel assistentie nodig te hebben van twee jonge duiveluitdrijvers (Simon Quarterman en Evan Helmuth)…

THE DEVIL INSIDE is de nieuwe film van William Brent Bell die in 2008 de horrorfilm STAY ALIVE regisseerde. Of en waarom er in leven gebleven wordt, en wat er daarna met de ziel gebeurt, is ook in zijn nieuwe film de grote vraag. Tenminste, als we de vijf fragmenten mogen geloven die we ontvingen van Universal Pictures. En zonder geloof overleef je niet natuurlijk.

Baptism
Ben
Connect the Cuts
Exorcism School
Hospital

THE DEVIL INSIDE gaat op 9 februari uit in bioscopen in het hele land. Schokkend Nieuws mag, met dank aan Universal, 5 x 2 mensen blijmaken met een ticket naar de hel, eh, film. Beantwoord de volgende vraag:

Hoe luidt de naam van het officiële document dat door de Katholieke Kerk wordt gebruikt bij een exorcisme?

NB. Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. Felicitaties aan de winnaars. Jullie ontvangen zo sbnel mogelijk bericht.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!