Nederhorror & scifi
23 september 2008

The Blue Horse trailer

De nieuwe trailer is uit van het meest ambitieuze nederhorrorfilm-project van dit moment: THE BLUE HORSE. Krijgt Heath Ledger concurrentie van Mr. Coco?

Geintje, natuurlijk. Waarschijnlijk zal THE BLUE HORSE in niets lijken op THE DARK KNIGHT. Maar waarop dan wel? De nieuwe trailer maakt in ieder geval erg nieuwsgierig naar deze eigenwijze Nederlandse productie.

In SN 78 schreven we al over THE BLUE HORSE, het verhaal van de meisjes Natalie en Alison. Ze groeien op in Morden Falls. De geschiedenis van Morden Falls is in nevelen gehuld, maar het lijkt erop dat de twee zijn voorbestemd een rol te spelen in de toekomst van het plaatsje. Na een auto-ongeluk ontmoet Natalie de creepy clown Mr. Coco. Alison krijgt een relatie met Samuel, een jongeman die geobsedeerd is door wraak. Ondertussen worstelt de vader van Natalie en Alison met zijn eigen innerlijke demonen…

THE BLUE HORSE wordt geregisseerd door Roald van der Laan. Niet alleen getuigt de synopsis van een gecompliceerd verhaal (aangekondigd als het eerste deel van een vijfluik!), de film wordt voor de zekerheid meteen ook maar in het Engels opgenomen. Met rollen voor Robin Schoonheijt, het elfjarige Vlaamse fotomodel Haruka Sugihara, Jasper Tonnon, Terrence Sinclair en Lesley Korpos. In de trailer is ook Antonie Kamerling even te zien in een bijrol. Volgens de producenten gaat de film ‘eind 2008’ in première.

Website van THE BLUE HORSE

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!