stellar-teaser-poster web
stellar-teaser-poster web
Nederhorror & scifi
17 december 2013

Steun Stellar!

stellar-teaser-poster webMagie, bloeddorstige vikings en epische gevechten. De Heyl Brothers keren in hun fantasyfilm STELLAR terug naar het begin der tijden. Maar – first things first – eerst moet er geld komen.

Schokkend Nieuws interviewde Justin en Joël Heyl begin dit jaar over hun twee korte horror/fantasyfilms CARNIVORE en THE ACID THEATRE. De broers studeerden aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en zijn gisteren een campagne op Cinecrowd gestart voor hun nieuwe korte filmproject STELLAR.

Het verhaal werd geschreven in samenwerking met singer/songwriter Manon Polare en draait om het eeuwige gevecht tussen het Goede en het Kwaad. Kreios en Ishtar werden in onschuld geboren in het Begin der Tijden. Wanneer de Duisternis het hart van Kreios vergiftigt, is Ishtar genoodzaakt de aarde te verlaten. Eeuwen later is Kreios aan de macht gekomen als vikingkoning, en bezeten door het Kwaad. Ishtar keert terug en probeert de laatste hoop der mensheid te beschermen in een “bloedstollende, epische strijd waarbij de toekomst van de gehele wereld op het spel staat.”

Kan het nog epischer? De Heyl Brothers hebben al ruimschoots bewezen  dat ze kaas hebben gegeten van spectaculaire special-effects en er wordt veel te weinig fantasy gemaakt in ons kikkerlandje, dus steun STELLAR met jouw bijdrage!

http://www.cinecrowd.nl/stellar
http://stellar-movie.com/

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!