Overkammer
Overkammer
Nederhorror & scifi
1 maart 2021

Steun De Overkammer

OverkammerCROWDFUNDING | ‘Kaal of kammen’, dichtte Extince jaren geleden, ‘dat maakt niet uit. Iedereen petje af.’ Wij nemen dus nu ons petje af voor het originele concept van DE OVERKAMMER. Steun die film!

Sinds THE OMEN weten we dat zich onder je haarwortels iets verschrikkelijks kan verschuilen. De perfectionistische en op zijn eenentwintigste al kalende Mischa ontdekt, op de avond waarop hij zich dreigt neer te leggen bij zijn kaalheid en de tondeuse ter hand wil nemen, op die plek… een mond. En deze grofgebekte Haarmond wil absoluut niet dat Mischa zijn laatste haar afscheert!

Regisseur en scenarioschrijver Raymon Hilkman omschrijft zijn korte absurdistische horror-comedy DE OVERKAMMER als een heerlijke cocktail van VIDEODROME, EVIL DEAD 2 en SHAUN OF THE DEAD, ‘maar dan in een vieze studentenbadkamer.’ Mischa probeert tevergeefs zijn haar af te scheren maar De Haarmond heeft de controle over zijn lichaam overgenomen. ‘Misha moet vechten voor zijn kale kop!’

Op Cinecrowd is een crowdfunding begonnen om de laatste €7.500 op te halen. Doneer je 25 euro, dan ontvang je de ‘Humberto Tan-reward’ (een linkje naar de film zodra die klaar is) maar als je écht ‘bald’ bent ga je natuurlijk voor de Dwayne Johnson- of Mahatma Gandi-reward en levert jouw steun aan deze toffe film je prachtige andere rewards op. Kijk op de Cinecrowdpagina voor de details. Of volg de OVERKAMMER op Instagram en Facebook.

Doen! Haar op je hoofd die daaraan denkt!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!