Shortcut
Shortcut
Nederhorror & scifi
1 november 2011

Shortcut online!

Shortcut De film ging tijdens Halloween in première in filmhuis Cavia en is nu hier online te bekijken: SHORTCUT, de korte horrorthriller van Careface.

Na de teaser en de trailer is de film er nu dan eindelijk zelf. Producent Nick van Tergouw gaf ons in juni al de korte samenvatting: ‘Twee vrienden krijgen ruzie op een golfbaan en besluiten vanwege ergernis eerder naar huis te gaan. Ze besluiten om de korte route door het bos te nemen – deze beslissing verandert hun leven compleet.’

Met in de hoofdrollen Roy van Luyn, Nick van Tergouw en Klaas van Egdom. SHORTCUT werd geschoten in de bossen rond Bilthoven. Regisseur Arno de Haas: ‘De film is tot stand gekomen door de sfeer die wij hebben geproefd tijdens de opnames van een videoclip die we schoten in een mysterieus Duits bos.  In Nederland hebben we het idee aangepast, uitgewerkt en verbeterd.’ SHORTCUT is, wat SN betreft, inderdaad meer sfeer dan verhaal, maar de figuur in de capuchon is beslist akelig. Aan het Behind the Scenes-filmpje te zien was de sfeer op de set vooral heel gezellig.

Zoals een van de acteurs het in de film zegt: ‘Talentje, jongen.’ Blijkens hun website zijn de jonge filmmakers druk bezig met videoclips, korte films en wat dies meer zij. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.

www.CarefaceProduction.com

1 november 2011

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!