Nederhorror & scifi
6 maart 2009

Nederhorror Korte Filmfestival

Op zondag 22 maart vindt in Cinema OT301 het Nederhorror Korte Filmfestival plaats.

In het gebouw van de voormalige filmacademie van Amsterdam, kunt u dan genieten van BOCKEREYERS: DE LETSTE ZILVERLING (Mike Stoffels); BROTHER’S KEEPER (Martijn Smits); DROOMBEZOEKER (Erik Zijlstra); HARRY DORIGHT´S PRELUDE TO HELL (Erwin van den Eshof); MEIN SCHONSTES UNGEHEUER (Dr. Maberi); POPO (Richard Raaphorst); VLEESDAG (Bart van Dekken) en ZOMBEER (Barend de Voogd & Rob van der Velden).

De films worden voorgelegd aan het publiek en aan een deskundige jury bestaande uit acteur en filmmaker Marc van Uchelen, Ruben Heijloo (producer van het Nederlands Film Festival en het Nederlands Online Film Festival) en Schokkend Nieuws eigenste Eric van der Woude.

Om 22.30 uur worden de prijswinnaars bekendgemaakt. Behalve op tal van juryprijzen, maken de gelukkige horrorfilmers ook kans op de Publieksprijs die is ingesteld door de sponsor, de Amsterdamse Cultvideotheek.

Twee oudere nederhorrorfilms buiten competitie sluiten de avond af: DE MAN IN DE LINNENKAST (2003) van Tallulah Hazekamp Schwab en THE PRODIGAL SON (1995) van Chris W. Mitchell.

Datum: Zondag 22 maart
Aanvang: 20:30
Plaats: Cinema OT 301. Overtoom 301 te Amsterdam is makkelijk bereikbaar via tram 1 en 17 (uitstappen: halte Jan Pieter Heijestraat).
Entree: € 4,- voor het gehele programma. Reserveren is niet mogelijk, dus kom op tijd, want het aantal plaatsen is beperkt.

www.thecultcorner.com

6 maart 2009

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!