FRankensteins Amrmy
FRankensteins Amrmy
Nederhorror & scifi
13 februari 2014

Kraak de schedel en win Frankenstein’s Army

FRankensteins AmrmyPRIJSVRAAG | Op 18 februari zijn ze in Groningen, maar de échte liefhebber wil de zombots van FRANKENSTEIN’S ARMY natuurlijk gewoon in de kast hebben staan. Hier is je kans om de dvd of blu-ray te winnen!

FRANKENSTEIN’S ARMY, al enkele weken uit op dvd en blu-ray, speelt zich af aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Een groepje Russische soldaten zwerft rond op Duits grondgebied en stuit in een dorpje op een leger monsterlijke ondode creaturen, half mens en half machine. De dodelijke gedrochten zijn het resultaat van de experimenten van Victor Frankenstein, een geflipte wetenschapper die voortborduurt op de ontdekkingen van zijn opa …

“De briljante combinatie van nazi’s en zombies is niet nieuw, schreef Erik van ’t Holt een jaar geleden in zijn recensie. “Maar Raaphorst en het team van Unreal FX hebben er een totaal eigen draai aan geven. Hun creaties zijn afschrikwekkend ‘mooi’ en de term zombie dekt de lading eigenlijk niet. Steampunk nazicyborgs is wellicht een betere omschrijving voor deze met mechanische onderdelen – waaronder een vliegtuigpropeller! – geüpgrade ondoden.”

Raaphorst kondigde in een eerder interview met Schokkend Nieuws aan dat hij genoeg ideeën heeft voor een vervolg.  Tot die tijd moet je het even doen met de eerste film. Schokkend Nieuws geeft, in samenwerking met distributeur Splendid, drie dvd’s en drie blu-rays weg. Om kans te maken, moet je ons helpen met het oplossen van onderstaand filmraadsel.  In welke film uit de jaren zeventig blijven de zombie-nazi’s liever onder water?

mt_ignore: schedelkraker6

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen, de winnaars hebben bericht gehad.

 

 

 

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!