Nederhorror & scifi
27 oktober 2009

Cereal Killer

Ontbijtnieuws: drie studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam zoeken figuranten voor hun korte horrorfilm CEREAL KILLER.

‘In veel huizen,’ schrijven Jillian Bos (18), Alwin Ritstier (19) en Kim van Huet (18) op hun website, ‘gebeuren gruwelijke dingen tijdens het eten van het ontbijt. Niemand kan verklaren wat zich er op die ochtenden afspeelt, behalve dat iedereen op brute wijze wordt vermoord…’ Op vragen van Schokkend Nieuws antwoordt Alwin: ‘Het verhaal gaat over Daniël. Zijn zusje is vroeger vermoord door de Cereal killer, en nu probeert hij hem op te roepen door heel veel cornflakes te eten.’

De derdejaars-studenten volgen een opleiding voor film en video aan het Grafisch Lyceum. Hun korte film is onderdeel van een schoolopdracht. Alwin: ‘Hij zal 10 tot 15 minuten gaan duren. De stijl wordt een beetje zoals BRAINDEAD en THE EVIL DEAD. Het moet een beetje komisch, maar ook spannend zijn.’ Master Surreal van Kytemans Hiphop Orkest verzorgt de muziek.

De film wordt halverwege november opgenomen en de studenten zoeken dus nog figuranten. Mail je naam, leeftijd, woonplaats en pasfoto naar: cerealkillermovie@gmail.com .

www.cerealkillermovie.nl

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!