Campeggio
Campeggio
Nederhorror & scifi
21 februari 2012

Camping Zombie Benefiet

CampeggioWie denkt dat de levende doden uit zichzelf wel opstaan, vergist zich. Geef daarom gul tijdens de benefietavond van IL CAMPEGGIO DEI MORTI VIVENTI op zaterdag 25 februari.

In Schokkend Nieuws #94 stond een uitgebreid interview met enkele leden van de PsychoCru. De makers van SCHAT, IK GA FIETSEN; DE KAT, DE KAST EN DE KRIJSENDE VROUW en VEGAN VAMPIRE werken aan hun eerste lange speelfilm: IL CAMPEGGIO DEI MORTI VIVENTI, een onvervalst Italiaans zombiespektakel op een oerhollandse camping.

‘Er komen nog twee redelijk intensieve draaidagen in april,’ vertelde regisseur Maarten Prins in het lange interview. ‘Daarna zijn we klaar met schieten. Ik ben ook al redelijk op weg met de montage. Na de montage moeten we alles nog folieën. We hopen dat de film herfst 2012 helemaal af is.’

Om de Cru – al dan niet strompelend – over de eindstreep te helpen is geld nodig. Kom daarom naar de benefiet filmavond op zaterdag 25 februari in De lange Adem te Amsterdam.

Tijdens de avond wordt de trailer vertoond en nieuw materiaal uit IL CAMPEGGIO DEI MORTI VIVENTI. Je kunt je hart ophalen aan de Cru klassiekers SCHAT IK GA FIETSEN en THE VEGAN VAMPIRE. Verder komen regisseur Arjan van Hoorn en crewlid Willem Kloet  de trailer en een scène uit hun film VIRGO presenteren; vertoont Tonie van de Wetering een film noir en kun je kijken naar SOFIA, een no-budget film uit Costa Rica. ‘Als kers op de taart,’zo schrijft de Cru ‘eindigen we met een verrassingsfilm en het ‘laatste PsychoCru-sacrament’ van een echte priester. Dus nog gezegend naar huis ook!’

Benefiet
IL CAMPEGGIO DEI MORTI VIVENTI

Zaterdagavond 25 februari
Aanvang 19:00 uur (Film start 20:00)
De Lange Adem
Ruyschstraat 295, Amsterdam

Entree: 3 euro
Collecte: De rest van je portemonnee

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!