Brimsone
Brimsone
Nederhorror & scifi
15 december 2016

Brimstone: exclusieve voorpremière

Brimsone EVENT | Het Imagine Filmfestival en EYE organiseren op 2 januari 2017 een exclusieve voorpremière van BRIMSTONE. Regisseur Martin Koolhoven is erbij en toont een selectie trailers van films die hem tot inspiratie dienden.

BRIMSTONE is een duistere western die zich afspeelt aan het einde van de negentiende eeuw. Het leven van Liz (Dakota Fanning) en haar gezin komt op het spel te staan wanneer een huiveringwekkende dominee (Guy Pearce) verschijnt. BRIMSTONE beleefde zijn wereldpremière in de competitie van het Filmfestival van Venetië. In Schokkend Nieuws #123 noemde recensent Barend de Voogd de film “niet minder dan een meesterwerk” en gaf de volle vijf skulls.

Op 2 januari 2017 vindt op initiatief van het Imagine Film Festival (12-22 april 2017), in samenwerking met EYE, een speciale voorpremière plaats. BRIMSTONE is vanaf 12 januari in de Nederlandse bioscopen te zien, dus je bent dan een van de eersten. Imagine-programmeur Phil van Tongeren interviewt vooraf Martin Koolhoven over de films die hem hebben geïnspireerd en beïnvloed. De vertoonde trailers, waaronder die van verschillende oude genretitels, zijn afkomstig uit de EYE-collectie.

Exclusieve voorpremière BRIMSTONE
2 januari 2014
EYE, IJpromenade 1, Amsterdam.
Kaartverkoop


Save

Save

15 december 2016

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!