Nederhorror & scifi
12 november 2008

Bockereyers in première

Op zaterdag 15 november gaat BOCKEREYERS: DE LETSTE ZILVERLING in première, de nieuwste korte film van regisseur Mike Stoffels.

Stoffels kennen we nog van de Limburgse tortureporn AMICUS MORTIS. Ditmaal vertelt hij van de vondst van een medaillon dat teruggrijpt op het jaar 1736, toen de beruchte Bockereyers Limburg onveilig maakten. Het kleinood behoorde toe aan Den Zwarte Kapiteyn, die al het zilver stal uit de kerk in Eygelshoven.

BOCKEREYERS: DE LETSTE ZILVERLING duurt ongeveer twintig minuten. De rode loper ligt voor de Merral Bioscoop in Echt en de première is gratis toegankelijk. Na afloop is er gelegenheid om met de filmmakers na te praten in het nabijgelegen filmcafé Biej de Bios. Op de première wordt bovendien de dvd gelanceerd. Met een volledig ondertitelde (want Limburgs gesproken) film, making of, interviews en een foto gallery is € 7,50 een schijntje waaraan u natuurlijk graag uw letste zilverling besteedt.

Kortom: ‘Komt mackers laet ons strijden gaen, de Christenzielen neederslaen. Met hellebaerd en goedendag, dat al die God eert bloeden mag.’

Zaterdag 15 november
Merral Echt, Peijerstraat 47 te Echt
Aanvang: 20.00 uur

Na de premiere is de dvd ook te bestellen, voor € 10,00, via www.vet-tv.nl

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!