VIDEO

Zeemonsters!

Schokkend Nieuws #130 is net uit en bevat een groot interview met Guillermo del Toro én een recensie van THE SHAPE OF WATER, die deze week in de bioscoop verschijnt. Elisa (Sally Hawkins) krijgt in de film warme gevoelens voor het wezen in het aquarium; bij Schokkend Nieuws zijn we al jarenlang verliefd op zee- en riviermonsters. In de rubriek Voorpret van een paar dagen geleden schreef Jasper al over CREATURE FROM THE BLACK LAGOON (Jack Arnold, 1954), HUMANOIDS FROM THE DEEP (Barbara Peeters, 1980′ en KILLER CROCODILE (Fabrizio De Angelis, 1989) – voor deze tweede Schokkend Nieuws Video sloeg hij nog eens vijf visachtigen aan de haak.

Jasper maakt elke twee maanden een video bij de release van een nieuwe editie van Schokkend Nieuws. Bekijk hier nog even vorige: over De meest creatieve moordwapens en subscribe!

Ook de nieuwe Schokkend Nieuws ontvangen met het Del Toro-interview (en veel meer)? Bestel hier de E-book versie of neem een abonnement! Voor 25 euro per jaar ligt hij elke twee maanden op je deurmat. Of kijk op deze lijst voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Bekijk de video

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!