LeatherFace
LeatherFace
Beeldbuis
1 maart 2018

Beeldbuis

LeatherFace BEELDBUIS | Schokkend Nieuws start vandaag een nieuwe rubriek: Beeldbuis. Robin Appelo bespreekt daarin iedere eerste van de maand interessante dvd-, blu-ray- en VoD-releases en een ‘achtergrondfilm’.

Allereerst verschijnt op 1 maart THOR: RAGNAROK (Universal). De man met de hamer is verrassend grappig in het beste deel van de THOR-serie tot nu toe. De zoon van Odin verliest zijn hamer, vindt nieuwe en oude vrienden en stopt het kwaad.

Op 9 maart kunnen we de kettingzaag weer uit het vet halen en het ontstaan van ’s werelds best dansende Ed Gein-lookalike meemaken in LEATHERFACE (Dutch FilmWorks). Waar komt zijn fascinatie voor maskers vandaan? Hoe smaakt mensenvlees? Wat is de oorsprong van zijn obsessie met slanke blonde dames?

Hierna hebben we wel een bakje koffie en een taartpunt verdiend. Op naar de diner van ons favoriete dorpje! TWIN PEAKS verschijnt op 28 maart bij Universal. Tussen de Lynchiaanse vuurlopers en achterstevoren pratende Tall Men stuit Agent Cooper op een mysterie dat groter is dan de moord op Laura Palmer. Meer geweld, meer bloed, meer What the Fuck-momenten.

Op 29 maart kunnen we weer bijkomen met de serie FLATLINERS (Universal), een serie die Bob Dylans Death Is Not the End wel erg letterlijk neemt.

Tot slot de achtergrondfilm. Een achtergrondfilm is een film die je rustig op kunt zetten tijdens het strijken of iets dergelijks. Deze maand viel mijn oog op BEDEVILED (Dutch FilmWorks). Vanaf 23 maart kunnen we zorgeloos onze belastingaangifte doen bij dit verhaal over een app die duivelser is dan Candy Crush: hier speel je letterlijk met je leven.

(advertentie)

1 maart 2018

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!