thenightmaregallery
thenightmaregallery
Beeldbuis
1 augustus 2020

Beeldbuis augustus

thenightmaregalleryBEELDBUIS | Je maandelijkse rubriek met thuiskijktips is weer terug! Gelukkig niet meer tijdens zo’n zware quarantaine dat het ISOLATIEMATERIAAL genoemd dient te worden, maar nog steeds onder het toeziend oog van corona. Kies je voor een staycation en blijf je lekker binnen? Dan hebben wij nog wat aanraders voor je!

Zet maar gelijk je televisie aan. Vanavond – 1 augustus – is om 20:00 uur GHOSTBUSTERS te zien op Veronica, met direct daarna om 22:10 uur GHOSTBUSTERS II. Maar het wordt kiezen, want op RTL7 is om 20:00 uur ook TERMINATOR 3: RISE OF THE MACHINES te zien. Hopelijk heb je de eerste twee delen wel gezien…
Op Net5 wordt 3 augustus THE LORD OF THE RINGS: THE FELLOWSHIP OF THE RING vertoond, met precies een week later het vervolg THE TWO TOWERS. Gek genoeg is het laatste deel van dit epos (nog) niet in de tv-gids te vinden, maar gelukkig is de volledige trilogie ook te bewonderen op Netflix.

Over Netflix gesproken, vanaf vandaag zijn er weer drie grote genrefilms aan het aanbod toegevoegd. BUMBLEBEE, het nieuwste deel in de TRANSFORMERS-serie, JUPITER ASCENDING en INTERSTELLAR, waarvan de laatste in onze podcast werd vergeleken met INCEPTION.

Ook gaan er een paar nieuwe schijfjes in de verkoop om je dvd- en blu-ray-collectie uit te breiden. THE NIGHTMARE GALLERY is verkrijgbaar vanaf 20 augustus en THE LODGE vanaf de 26e. Laatstgenoemde werd door onze recensent Thierry Verhoeven met vier mooie schedels bekroond.

Tot slot: David Cronenbergs erotische klassieker CRASH keert vanaf 6 augustus terug in de bioscoop! Het is absoluut de moeite waard deze gerestaureerde versie op het grote scherm te zien. Waag je je liever nog niet in het filmtheater? Vanaf 20 augustus is de film ook te zien op Picl.

Veel kijkplezier!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!