Radius
Radius
Quarantainecadeau
12 juni 2020

Quarantainecadeau: Radius

Radius

QUARANTAINE | De deur uit? Wie wil dát nou met deze film op stapel! Sluit je komend weekend op in het donker met het mysterieuze RADIUS. Tot zondag 14 juni 23:59 gratis hier te zien!

Uit onze recensie:

‘In de openingsscène van RADIUS wordt Liam (Diego Klattenhoff) na een zwaar auto-ongeluk wakker met geheugenverlies. Hij sleept zich naar het dichtstbijzijnde dorpje, maar iedereen die hij onderweg tegenkomt, krijgt een witte waas voor de ogen en valt meteen daarna dood neer. En niet alleen mensen leggen het loodje. Waar Liam maar gaat vallen vogels dood uit de lucht en zijgt vee ter aarde. Langzamerhand wordt hem duidelijk dat hij zelf de oorzaak is van deze massale sterfte. Ten einde raad verstopt hij zich in een afgelegen schuurtje. Maar dan is daar plotseling Jane (Charlotte Sullivan). Als enige kan zij wel bij Liam in de buurt komen en ook zij is haar geheugen kwijt.

Wat steekt er achter Liams mysterieuze aandoening? Is het een virus? Een vloek? Of zijn er aliens in het spel? En welke geheime band maakt dat Jane als enige wel Liams dodelijke cirkel kan betreden?’

Radius gemist? Huur ‘m hier. 

© Schokkend Nieuws
12 juni 2020

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!