Screenshot 2020 12 25 Ivo Niehe Friends Time Out Julius vs Jasper 50 3 van Schokkend Nieuws Podcast Gratis luisteren op Spng
PODCAST
Julius vs Jasper

Julius vs Jasper: Ivo Niehe & Friends: Time-Out

Screenshot 2020 12 25 Ivo Niehe Friends Time Out Julius vs Jasper 50 3 van Schokkend Nieuws Podcast Gratis luisteren op Spng Ivo Niehe is terug! In een speciale kersttrilogie bespreken Julius en Jasper het theateroeuvre van Nederlands meest veelzijdige ster. Het slot: IVO NIEHE & FRIENDS: TIME-OUT.

Vorig jaar rond deze tijd bespraken Julius en Jasper het legendarische theaterdebuut van de geliefde presentator. De aflevering werd unaniem een belachelijk groot succes, dus een vervolg kon niet uitblijven. Dat is er nu, in drievoud. De eerste aflevering vandaag, de tweede op eerste kerstdag en de laatste op tweede kerstdag. Dan heeft het sympathieke podcastduo het volledige geregistreerde theateroeuvre van Ivo Niehe behandeld. Het slot: IVO NIEHE & FRIENDS: TIME-OUT. De markante theatermaker is in topvorm. Van Berlusconi tot begrafenismuziek, niets ontspringt het scherpe oog van de even komische als ontroerende rasartiest. Hij zingt, filosofeert, vertelt oubollige mopjes en herhaalt zichzelf. Kortom, op en top Ivo!

IVO NIEHE & FRIENDS: TIME-OUT is te zien op NPO START.

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!