Nieuws
29 april 2010

WOOF! Starcrash + Rabid Grannies

Aankomende zondag 2 mei is het weer tijd voor WOOF!, de maandelijkse foute film avond in cafe Kult te Groningen. Deze maand zal het witte laken opgehangen worden voor STAR CRASH en het monsterlijke RABID GRANNIES.

In het epische sci-fi avontuur STAR CRASH (Luigi Cozzi, 1979) wordt een vluchteling opgepikt door de bloedmooie smokkelaarster Stella Star (Caroline Munroe) en haar compagnon Akton. De vluchteling blijkt de enige overlevende te zijn van een mislukte poging om een mysterieus superwapen te vernietigen, ontworpen door de kwaadaardige vorst Zarth Arn. Stella Star en haar makkers trekken er in deze hilarische STAR WARS rip-off op uit om de gevaarlijke missie te voltooien. STAR CRASH start om 20.00 uur.

De film wordt om 22.00 uur gevolgd door de smerige RABID GRANNIES (Emmanuel Kervyn, 1988). Twee oudjes vieren hun verjaardag tijdens een gezellig familiefeestje. De feeststemming slaat om wanneer beide oma’s na het openen van een mysterieus pakketje veranderen in bloeddorstige demonen.

WOOF! is in Groningen al jaren specialist op het gebied van Splatter-, Gore-, Sci-Fi-, Sex-, Biker- en Zombiefilms. Iedere eerste zondag van de maand vertoont oprichter Hans Minkes twee films uit zijn omvangrijke VHS collectie.

Cafe Kult
Steentilstraat 36-1
Films starten om 20.00 uur en 22.00 uur.
Gratis entree en gratis popcorn.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!