Nieuws
6 november 2010

WOOF! Foute Film Avond

Aankomende zondag 7 november is het weer tijd voor de maandelijkse foute film avond WOOF! in café Kult te Groningen. Deze maand met het gruwelijke BREEDERS en de bizarre nachtmerrie BASKET CASE

BREEDERS (Tim Kincaid, 1986) geeft om 20.00 uur de aftrap. New York wordt opgeschrikt door een reeks brute verkrachtingen. Steeds meer jonge maagden worden het slachtoffer van iets wat niet van deze planeet lijkt te komen. Dr. Pace en agent Andriotti onderzoeken het vreemde organische materiaal dat op de lichamen achterblijft, wanneer plotseling alle slachtoffers in trance uit bed stappen en het ziekenhuis uit lopen. De weg leidt naar een ondergrondse doorgang waar hen een gruwelijk lot te wachten staat.

Gevolgd, om 22.00, door BASKET CASE (Frank Henenlotter, 1982). In deze klassieker draagt de charmante Duane Bradley zijn ernstig mismaakte Siamese tweelingbroer in een mand, ooit operatief van hem losgesneden door onhandige doktoren. De broers zinnen op wraak, maar dan wordt Duane verliefd op de receptioniste van een van de doktors en besluit zijn leven te beteren. Gek van woede ontsnapt zijn monsterlijke broer uit de mand, vastberaden om het werk af te maken.

WOOF! is in Groningen al jaren de specialist op het gebied van jaren 70 en 80 Splatter-, Gore-, Sci-Fi-, Sex-, Biker- en Zombiefilms. Iedere eerste zondag van de maand vertoont oprichter Hans Minkes twee films uit zijn omvangrijke VHS collectie.

Cafe Kult
Steentilstraat 36-1
Films starten om 20.00 uur en 22.00 uur
Gratis entree en gratis popcorn

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!