Deathgasm Poster 211x300
Deathgasm Poster 211x300
Nieuws
13 januari 2016

Win Deathgasm!

Deathgasm Poster 211x300 PRIJSVRAAG | Vorig jaar niets gewonnen? Geen nood, ook dit jaar valt weer genoeg te winnen. Te beginnen met een dvd van de horrorkomedie DEATHGASM.

In DEATHGASM krijgt de zestienjarige metalhead Brodie op een dag een duivelse songtekst in handen. Als hij de song samen met zijn band Deathgasm speelt, roept hij onbewust kwaadaardige krachten op. Metal en horror zijn al heel lang onlosmakelijk met elkaar verbonden. “[Regisseur Jason Lei] Howden wilde geen horrorfilm maken met enkel een metal soundtrack of een catchy nummer voor de aftiteling; zijn film moest ook thematisch over heavy metal gaan”, schreef onze recensent Jasper ten Hoor. En die missie is geslaagd. “Howden wordt geprezen om de manier waarop hij de muziekcultuur neerzet. Het publiek smult van de ongein, de gore en de practical effects. Ook critici zijn gecharmeerd van de film en DEATHGASM werd geselecteerd voor fantastische filmfestivals wereldwijd.”

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben bericht gehad.

Schokkend Nieuws geeft in samenwerking met distributeur Première TV vijf exemplaren op dvd weg. Naar eigen zeggen werd regisseur Jason Lei Howden vooral geïnspireerd door een heavy metal horrorfilm uit de jaren ’80 waarin Gene Simmons en Ozzy Osbourne kleine rollen speelden. Wat is de titel van deze film?

Stuur vóór 22 januari een mail naar [email protected], met het juiste antwoord en je adres. Mocht je niet kunnen wachten, DEATHGASM is sinds 6 januari verkrijgbaar via diverse VOD kanalen.

13 januari 2016

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!