AC Facehugger
AC Facehugger
Nieuws
25 april 2017

GESLOTEN – Win de Facehugger!

AC Facehugger PRIJSVRAAG | op 18 mei laat Ridley Scott zijn nieuwe film ALIEN: COVENANT los op onze planeet! Tijd dus voor een prijsvraag. Doe mee en maak kans op vrijkaartjes én – can we hear you scream? – deze facehugger!

In Schokkend Nieuws #125 trakteerden we je al op tien pagina’s ALIEN, met onder meer een lang interview met monstermaker Tom Woodruff Jr. (ALIENS, ALIEN 3, ALIEN: RESURRECTION). We kunnen maar geen genoeg krijgen van de “Dodelijke Kindersurprises”, om Jasper ten Hoor nog maar even aan te halen.

Ridley Scott keert met ALIEN: COVENANT terug naar het door hem in 1979 gecreëerde universum. In dit nieuwe hoofdstuk van de baanbrekende filmreeks stuit de bemanning van het ruimteschip Covenant aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Daar huist echter ook iets dat hun ergste nachtmerries overtreft. Met Michael Fassbender, Katherine Waterston en Billy Crudup – maar wie overleeft de Xenomorph?

Twentieth Century Fox en Schokkend Nieuws geven 3 x 2 vrijkaartjes weg voor ALIEN COVENANT. Onder deze drie winnaars verloten we bovendien ook nog de Facehugger! Dit is de vraag die je moet beantwoorden:  Hoe heet de maan waarop de oorspronkelijke ALIEN en ALIENS zich afspeelden?

Het goede antwoord was: LV-426! 

Winnaar van Facehugger en twee vrijkaartjes:
Eva van de Wetering uit Reeuwijk

Winnaars van elk twee vrijkaartjes:
Jan den Hertog uit Hellevoetsluis
Marloes Frijters uit Etten-Leur

Gefeliciteerd! We nemen spoedig contact met je op!

mt_ignore: alien covenant
Poster en foto: © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

25 april 2017

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!