GirlWalksHomeAloneAtNightA Frontshot HR 2015731126
GirlWalksHomeAloneAtNightA Frontshot HR 2015731126
Nieuws
15 september 2015

Win A Girl Walks Home Alone At Night!

GirlWalksHomeAloneAtNightA Frontshot HR 2015731126 PRIJSVRAAG | A GIRL WALKS HOME ALONE AT NIGHT gemist in de bioscoop? Doe mee aan de Schokkend Nieuws prijsvraag en maak kans op de dvd!

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben bericht gehad.

In de Iraanse vampier-western A GIRL WALKS HOME ALONE AT NIGHT volgen we een aantal bewoners in de fictieve stad Bad City, waaronder Arash, zijn drugsverslaafde vader, een gesjeesde crimineel, een verwend nest én het meisje uit de titel, een naamloze vampier die ’s nachts op haar skateboard op jacht gaat naar mensenbloed. Basje Boer beoordeelde de film met maar liefst vier skulls; “Dat de film zo overduidelijk inzet op sfeer, doet grotendeels vergeten dat de plot niet erg interessant is: hier is een filmmaker bezig die het medium volledig uitbuit. […] Qua cool doet A GIRL WALKS HOME ALONE AT NIGHT in ieder geval niet onder voor de nouvelle vague.”

Kortom: een prachtige film die jij wellicht binnenkort aan je collectie kunt toevoegen. September Film brengt de film op 24 septrember uit op dvd en vod. Schokkend Nieuws verloot  vier dvd’s onder degene die de volgende vraag goed beantwoorden:  A GIRL WALKS HOME ALONE AT NIGHT speelt zich af in een fictief stadje in Iran. Waar werd de film opgenomen?

 

15 september 2015

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!