La Region Salvage
La Region Salvage
Nieuws
29 mei 2017

Wilde prijsvraag!

La Region Salvage PRIJSVRAAG | Vanaf 15 juni in de bioscoop: seks, sciencefiction en sociaal drama in het Mexicaanse LA REGIÓN SALVAJE. Je kunt niet alleen kaartjes voor de film winnen, we hebben ook een tof dvd-pakket voor je!

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen.

LA REGIÓN SALVAJE bezorgde Amat Escalante zowel de Zilveren Leeuw op het filmfestival van Venetië als de prijs voor de beste regie tijdens het Austin Fantastic Fest. Genregrenzen vervagen en dat levert soms unieke en onvoorspelbare films op. In dit geval: een sociaal-realistische visuele stijl én een flinke knipoog naar Andrzej Zulawski’s POSSESSION.

LA REGIÓN SALVAJE gaat over de Mexicaanse Alejandra, die vastzit in een uitgeblust huwelijk met Ángel en twee kinderen. Ze is close met haar broer Fabián, een verpleger in het nabijgelegen ziekenhuis. Via hem ontmoet ze Verónica. Veró heeft verzorging nodig nadat ze in het bos een mysterieuze ontmoeting had met een wezen dat haar zowel seksuele bevrediging bracht als zware verwondingen. Eerder zagen we al een meteoriet neerstorten… Broer, zus en Verónica verdwalen in gevoelens van genot, geweld en een voortdurende, dichte mist…

De film draait vanaf 15 juni in Amsterdam (EYE, Kriterion), Den Haag (Filmhuis), Rotterdam (Kino), Utrecht (’t Hoogt) en Amersfoort (Lieve Vrouwe). Schokkend Nieuws geeft, in samenwerking met distributeur Cinéart, drie prijzenpakketten weg bestaande uit twee kaartjes voor LA REGIÓN SALVAJE en vijf dvd’s met nog veel meer mooie grensoverschrijdende genrecinema: WE ARE WHAT WE ARE (Jim Mickle, 2013), LA HORDE (Yannick Dahan & Benjamin Rocher, 2009), BALLADE TRISTE DE TROMPETA (Álex de la Iglesia, 2010), LOST RIVER (Ryan Gosling, 2014) en BYZANTIUM (Neil Jordan, 2012).

Beantwoord de volgende vraag: LA REGIÓN SALVAJE is een Mexicaanse film. Wat is de Mexicaanse connectie met de eerste dvd in het pakket, WE ARE WHAT WE ARE? Stuur je antwoord, inclusief je naam en adres, voor 12 juni naar prijsvraag@schokkendnieuws en maak kans!

mt_ignore: Imagine dvd pakket Schokkend Nieuws

29 mei 2017

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!