Logo Podcast 2
Logo Podcast 2
Nieuws
18 november 2017

Vacature eindredacteur

Logo Podcast 2 VACATURE | Voor de Schokkend Nieuws Podcast zijn we op zoek naar een eindredacteur.

De podcast wordt eens per maand opgenomen en online gezet. Daarnaast zijn we aan het experimenteren met een spin-off. Net als het tijdschrift draait de Schokkend Nieuws Podcast om genrefilms als horror, cult, fantasy, animatie en science fiction. Iedere aflevering gaan we om de tafel met een gast om het over een specifiek thema te hebben. Daarnaast heeft iedere aflevering twee vaste onderdelen en twee columns. 

De Schokkend Nieuws Podcast wordt gemaakt door Tim Koomen en Basje Boer (hosts en redactie), Jasper ten Hoor en Julius Koetsier (panelleden en redactie) en Hedwig van Driel en Erik van ’t Holt (columnisten), in samenspraak met de hoofdredacteur van het Schokkend Nieuws-tijdschrift.

We zouden heel graag een nieuw lid aan ons team toevoegen, een eindredacteur. Jij denkt mee over de inhoud van de podcasts, zorgt ervoor dat alles in goede lijnen verloopt, houdt overzicht en coördineert. Voorafgaand aan de opnamen zorg je ervoor dat alles op de rails staat en nadien dat alles klaarstaat om online gezet te worden. Ook draag je bij aan de promotie van de podcast, van het versturen van de standaard nieuwsbrief tot het bedenken van nieuwe ideeën om publiek te vinden.

We zoeken iemand die
– affiniteit heeft met film, en genrefilms in het bijzonder,
– goed kan communiceren,
– goed kan coördineren,
– het leuk vindt om na te denken over de inhoud van de podcast (denk: thema’s en gasten) en de promotie ervan.

De Schokkend Nieuws Podcast wordt geheel onbezoldigd gemaakt. Dit is dus een niet-betaalde functie. Eens per maand komen we samen voor een redactievergadering en vindt de opname van de podcast plaats, beiden in Amsterdam. In totaal zal je ongeveer 5 uur per maand kwijt zijn.

Interesse? Mail dan je motivatiebrief naar [email protected]

18 november 2017

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!