Adron
Adron
Nieuws
20 november 2016

Thuisbios, week 46

Adron KOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week: een serie die tien miljoen dollar per aflevering kost, het ultieme ‘Wat als?’-scenario en (gaap…) een futuristisch gladiatorenspel in een duister doolhof.

Het zevende seizoen begint pas halverwege 2017, dus verstokte GAME OF THRONES-liefhebbers moeten het tot die tijd doen met herhalingen van het zesde seizoen, dat afgelopen maandag op dvd en blu-ray verscheen, of de 52 minuten aan bonusmateriaal die je op de ‘premium edition’ kunt vinden. De overlevenden van de vorige seizoenen maken zich op voor een onzekere toekomst, bekende gezichten sluiten nieuwe allianties en nieuwe personages proberen de machtsbalans in Westeros en Essos te verschuiven. Te koop en te huur op dvd en blu-ray vanaf 14 november. (Warner Bros. Home Entertainment)

Het ultieme ‘Wat als?’-scenario, maar kennelijk was er toch een Stephen King voor nodig om van het idee een bestseller te schrijven. Wat als je terug in de tijd kon reizen en de moord op president John F. Kennedy kon voorkomen? Hans Dewijngaert wijdde al eens een enthousiaste Bluf-TV aan de achtdelige televisieserie. Een docent Engels op een middelbare school, Jake Epping (James Franco), ontdekt een portaal naar het verleden en reis naar die ene dag, 21 oktober 1960. Hoewel hij kan rekenen op de hulp van zijn aan longkanker stervende vriend Al Templeton (Chris Cooper), blijkt het toch niet zo gemakkelijk de geschiedenis te veranderen. Te koop en te huur op dvd en blu-ray vanaf 14 november. (Warner Bros. Home Entertainment)

‘Only One Survives!’ Het is het jaar 2154 en een groep jonge mannen en vrouwen wordt wakker in een donker en claustrofobisch doolhof. Ze kunnen zich niet herinneren wie ze zijn en hoe ze in ADRÒN, THE BLACK LABYRINTH terecht zijn gekomen. Ze moeten codes ontcijferen, signalen begrijpen en proeven behalen, want ‘Behind every wall lies a clue.’ Dat het donker en claustrofobisch is in die tunnels is maar goed ook, want voor fatsoenlijke CGI hadden de filmmakers geen budget, getuige de trailer. Misschien ging al het geld op aan de huur van Danny Glover en Alec Baldwin – maar meer dan hun cheque ophalen doen de heren niet, zo te zien. Te koop en te huur op dvd vanaf 14 november. (Just Entertainment)

20 november 2016

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!