The-Walking-Dead-Seizoen-1
The-Walking-Dead-Seizoen-1
Nieuws
13 december 2011

The Walking Prijsvraag

PRIJSVRAAG | The-Walking-Dead-Seizoen-1Het eerste seizoen van The Walking Dead, de tv-serie waarop George A. Romero stikjaloers zou moeten zijn, is nu ook in  Nederland uit op dvd en blu-ray. Schokkend Nieuws geeft er tien weg!

Vijf sterren deelde SN’s Tonio van Vugt in zijn recensie uit aan de adaptatie van de comicreeks van Robert Kirkman en Charlie Adlard.  ‘Al in de eerste minuten van de pilot zien we hoe een klein ondood meisje – met teddybeer – een genadeschot tussen de ogen krijgt. Als de makers van The Walking Dead beweren dat ze de grenzen van televisie willen opzoeken, dan zijn dat geen loze beloften. Producer/scenarist Frank Darabont liet eerder met zijn verfilming van Stephen Kings THE MIST al zien dat hij niet bepaald zoete broodjes bakt.’

En Tonio concludeert: ‘Aan voorspellingen waag ik me doorgaans niet, maar ik durf er heel wat onder te verwedden dat dit uiterst verslavende stukje televisie over tien, twintig jaar nog steeds als baanbrekend te boek zal staan.’

De strips én de televisieserie mogen dus niet in je kast ontbreken. Schokkend Nieuws helpt je, in samenwerking met  eOne Home Entertainment, alvast aan het eerste seizoen. Vijf dvd’s en vijf blu-rays hebben we te vergeven. Beantwoord de volgende vraag:

Welke acteur en genrefavoriet, bij fans beter bekend als ‘Henry’, duikt vanaf aflevering twee (‘Guts’) op in The Walking Dead?

Stuur je antwoord, je naam en adres en je voorkeur (dvd of blu-ray) vóór 1 januari naar info@schokkendnieuws.nl.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!