mt_ignore: TheTimesAreChanging 1
mt_ignore: TheTimesAreChanging 1
Nieuws
2 februari 2016

The Times They are A-Changin’

DOWNLOAD | Helmut Ramak van PR-bureau ‎Effiecient gaf tijdens ons Meet Your Maker! filmfestival op 19 december een boeiende workshop over filmdistributie. Op verzoek van de jonge filmmakers die erbij waren: zijn lezing is nu te downloaden in PDF-formaat.

Je bent een ambitieuze filmmaker en hebt net je film af. Gefeliciteerd! Nu wil je natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen hem zien. Maar hoe zorg je daarvoor?  Het distributieproces kan ingewikkeld en vermoeiend zijn. Hoe weet je waar je je film het beste kunt vertonen? Ga je voor festivals, Video on Demand, televisie of DVD? En hoe kom je dan met de juiste mensen in contact? Hoe zorg je ervoor dat jouw film de aandacht krijgt die hij verdient? Helmut Ramak, van het promotie- en publiciteitsbureau Effiecient, is gespecialiseerd in filmdsitributie en -promotie. Klik op onderstaande afbeelding om de PDF te dowloaden.

Schokkend Nieuws en het Belgische Offscreen Film Festival organiseerden het tweedaagse Meet Your Maker! filmfestival op 10 en 19 december in Brussel en Amsterdam. Lees hier ons verslag.

mt_ignore: TheTimesAreChanging 1

 

2 februari 2016

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!