TheRoomPosterB
TheRoomPosterB
Nieuws
14 mei 2015

The Room in Tilburg!

TheRoomPosterB EVENT | De fameuze ‘zo slecht dat ‘ie goed is’-film THE ROOM wordt op maandag 1 juni vertoond in MIDI Tilburg in samenwerking met, en dat zegt toch eigenlijk alles, de Nederlandse fanclub van THE ROOM.

Regisseur, acteur, schrijver en producent Tommy Wiseau maakte in 2003 een romantisch drama met zichzelf in de hoofdrol. Wiseau wist, naar eigen zeggen, zes miljoen dollar bij elkaar te schrapen en stopte dit in… de slechtste film ooit gemaakt. De plot over de succesvolle bankier Johnny en zijn ontrouwe verloofde Liza is zó lachwekkend, de acteerstijl zó houterig, Wiseaus uitspraak en lachje zijn zó bizar en de seksscènes zó gesoftfocussed dat de film een cultklassieker werd. Tegenwoordig wordt de film gepromoot als ‘comedy’, maar de reputatie was toe al gevestigd: een snelcursus ‘zo doe je het dus niet’.

De voorstelling is op maandag 1 juni en het leukst wanneer het publiek meedoet. Bezoekers worden dus aangemoedigd plastic lepels en ballen mee te nemen of zich te verkleden als één van de personages. Vooraf is er een inleiding. Na de film is er een quiz waarmee je prijzen kunt winnen. Bekijk de film dus vooral vooraf zodat je alle pijnlijk grappige teksten mee kunt bleren: You’re tearing me apart Lisa!

The Room
Maandag 1 juni
Aanvang: 19:30 uur
MIDI Tilburg
Heuvelring 108, 5038 CL Tilburg,
Tickets

© Carlijn Kruidhof
14 mei 2015

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!