Nieuws
23 maart 2011

TerraCon 2011

SF-vereniging Terra organiseert op zaterdag 26 maart de conventie TerraCon 2011. De bezoeker staat vele interessante gasten te wachten en bijzondere activiteiten.

Sciencefictionfans van alle leeftijden kunnen de hele dag hun hart ophalen. Een van de meest spectaculaire onderdelen van de dag is de Dutch Robot Games, natuurlijk bekend van het BBC-programma Robot Wars. Ook zal er een echte Snowspeeder aanwezig zijn, bekend uit sf-epos STAR WARS: EPISODE V – THE EMPIRE STRIKES BACK. Nostalgie voor jong en oud is er in een heuse Thunderbird-expositie.

De conventie besteedt dit jaar veel aandacht aan de boeken over Perry Rhodan. Perry Rhodan-auteur Susan Schwartz maakt haar opwachting en geeft een lezing. In een Q & A kunnen de fans al hun prangende vragen op haar afvuren. Als toetje wordt de Perry Rhodan-film STRASSE NACH ANDROMEDA vertoond, een film die nog niet eerder in Nederland te zien was. In tegenstelling tot het eerdere bericht in Schokkend Nieuws: Jeff Wayne komt niet. Hij bleek op het laatste moment verhinderd.

Verder zijn er natuurlijk vele stands, waaronder die van Schokkend Nieuws, is er de grootste SF-boekenmarkt van Europa en vindt de uitreiking plaats van de Fantastels-schrijfwedstrijd. Vanaf 20.00 uur is er een afterparty onder leiding van DJ Darth.

TerraCon 2011
26 maart in Hotel Koningshof aan Locht 117 in Veldhoven
Meer informatie

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!