Bluf-TV Stranger Things
Bluf-TV Stranger Things
Nieuws
6 februari 2017

Superbowl trailers!

strangerthingsposter 300x444 TRAILERS | Het was weer tijd voor de Superbowl. U weet wel, die avond waarop er vervelend veel sport tussen uw reclames zit. Schokkend Nieuws zet de leukste nieuwe trailers op een rij.

LIFE

Leven vinden op Mars. In films is dat meestal geen goed idee. Zo ook in LIFE, de nieuwe sciencefictionthriller met Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson en Ryan Reynolds. In de korte superbowl-spot zien we dertig seconden angst en chaos op een ruimteschip. Steek je hand op als je ook aan ALIEN moest denken! 23 maart in de bioscoop.

TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT

‘You want to know, don’t you, why they keep coming here?’ vraagt Sir Anthony Hopkins in de spot voor TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT. Die vraag stellen wij ons ook elke keer weer over het publiek dat maar naar die films blijft gaan. Maar goed, ieder zijn ding. De korte trailer belooft vooral weer méér van hetzelfde: beukende robots, veel CGI, rennende mensen en explosies. Klinkt als een TRANSFORMERS-film, dus. 22 juni in de bioscoop.

GHOST IN THE SHELL

De controverse over een witte acteur die een Aziatische rol speelt even daargelaten: alles wat we tot nu toe van de live-action GHOST IN THE SHELL remake hebben gezien zag er goed uit. Heel goed, zelfs. De korte superbowl-spot heeft ook de muziek uit de originele film en dat is een extra pluspunt. 30 maart in de bioscoop.

STRANGER THINGS

Dé Netflixhit van vorig jaar is zelfs populair genoeg dat seizoen 2 een eigen superbowl-trailer heeft. Daarin valt te zien dat de serie rustig verder gaat met de hommages aan jaren zeventig en tachtig-films: zoals GHOSTBUSTERS en CLOSE ENCOUNTERS OF THE THIRD KIND. En hangt daar nou een gigantisch alien monster in de lucht? Nog ‘even’ geduld tot Halloween!

PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES

Nog zo’n filmreeks die volgens velen te lang doorgaat is PIRATES OFTHE CARIBBEAN. In deel vijf keert natuurlijk Johnny Depp terug, maar is ook Orlando Bloom weer van de partij, na een deel afwezig te zijn geweest. De trailer belooft verder een hoop ondode piraten…. en zelfs een zombie-haai!? Zou de film dan toch de moeite waard zijn? 24 mei kunnen we het zelf zien.

LOGAN

Driemaal is scheepsrecht: na één slechte film en één film die goed was totdat het slecht werd wijst alles erop dat de derde (en gelijk laatste) solofilm over Wolverine eindelijk écht goed wordt. We hadden natuurlijk al twee volledige trailers en de superbowl-trailer heeft dan ook weinig nieuwe beelden, maar wel een eerste shot van schurk Caliban (Stephen Merchant). Nog minder dan een maand wachten, want 2 maart draait LOGAN al in de bioscoop!

GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2

Wel nieuwe beelden zien we in de spot van GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2. Wie had ooit verwacht dat de tot voor kort onbekende superhelden misschien wel Marvels meest geliefde film zouden opleveren? Deel twee is dan ook een van de films van 2017 waar het meest naar uit wordt gekeken. Deze trailer laat maar weer eens zien waarom: ‘welcome to the friggin’ Guardians of the Galaxy!’ 27 april in de bioscoop.

A CURE FOR WELLNESS

‘Are you tired of not feeling well?’ In dat geval, hier is het geneesmiddel: de nieuwe spot voor het geheimzinnige A CURE FOR WELNESS. Een bezoekje aan een mysterieus gezondheidscentrum lijkt toch minder goed voor je te zijn dan gedacht in de nieuwste film van Gore Verbinski, met Dane DeHaan en Jason Isaacs. Nog maar tien dagen wachten want 16 februari hier te zien in de bioscoop!

JOHN WICK CHAPTER 2

In 2014 verraste Keanu Reeves vriend en vijand met de keiharde en strakke actiefilm JOHN WICK. De superbowl-spot voor deel twee belooft ons in 30 seconden alweer een hele hoop actie en spektakel. En een reünie met Keanu’s mede THE MATRIX-ster Laurence Fishburne! Deze week nog in de bioscoop, aanstaande donderdag 9 februari is het al zo ver.

 

6 februari 2017

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!