Der EXorcist
Der EXorcist
Nieuws
13 november 2012

Super! Super-8!

Der EXorcistWie iedere tweede editie van Schokkend Nieuws geniet van onze rubriek Vampyr! kan zijn geluk niet op. Rasverzamelaar Bert Haagsman verkoopt vanaf nu Super-8 films online!

Heb je nog een Super-8 projector staan en wil je je gasten verwennen met de korte Super-8 versie van STAR WARS, EMMANUELLE 2, DAMNATION ALLEY in de versie van Piccolo Film (STRASSE DER VERDAMMNIS) of THE EXORCIST? Dat kan.

Maar wees er wel snel bij. Vampyr heeft meestal maar één exemplaar in de verkoop. De prijzen variëren van 15 euro voor eerder genoemde STAR WARS tot 129 euro voor de volledige 450 meter print van de Amerikaanse zwijgende klassieker PHANTOM OF THE OPERA uit 1925! Oh! Nerdgasm!

Vampyr biedt nu al bijna honderd films te koop aan en het worden er nog veel meer. Bert Haagsman: ‘Dat moeten er voor het eind van het jaar toch minstens een paar honderd worden.’ 

Voor zover wij weten is dit de op één na enige Super-8 webshop ter wereld. Er is er één in Parijs en verder heb je nog een paar handelaren met lastig leesbare websites. Vampyr – zo retro als de pest – is wél van alle moderne gemakken voorzien: prachtige titels, mooie plaatjes en een winkelwagentje waarmee je de boel direct kunt bestellen en afrekenen.

www.super8warehouse.com

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!