Chuck Norris
Chuck Norris
Nieuws
19 september 2018

Straight to Video XL: Chuck Norris Special

Chuck Norris EVENT | Op donderdag 20 september organiseert Straight to Video een speciale XL-editie van het maandelijkse feestje voor VHS-liefhebbers. En XL betekent: een grotere zaal en meer Chuck Norris!

Het formaat van Straight to Video is inmiddels welbekend: films op originele VHS, vanaf een old school videorecorder, met glitches, trailers, bloed en bier. Film zoals film bedoeld is! Na een korte zomerstop keren programmeurs Willem van Rossum (LAB111) en Eric van der Woude (Schokkend Nieuws) terug met Straight to Video XL. Op deze driemaandelijkse avond verhuizen de videofreaks naar de grote zaal voor een programma vol trailers, fragmenten, commercials en andere curiosa rondom een bepaald thema. En leg je bandana’s maar klaar, want de eerste editie staat in het teken van niemand minder dan Chuck Norris!

Hoofdfilm: INVASION U.S.A. (Joseph Zito, 1985)
In deze krankzinnige Cannon-productie wordt Amerika ontwricht door een reeks moorden, gijzelingen en aanslagen. Het brein achter deze golf van geweld is de Russische terrorist Mikhail Rostov. De enige die kan voorkomen dat de Verenigde Staten veranderen in een communistische dictatuur, is eenmansleger Chuck Norris. ‘America wasn’t ready… but he was!’

Prijs: € 10,- en het eerste biertje is nog steeds gratis! Klik hier voor tickets.

19 september 2018

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!