Nieuws
19 oktober 2009

Straight to Video: Carnage

De onbedoeld hilarische POLTERGEIST-rip-off CARNAGE werd destijds uitgebracht onder de leuze: ‘See household applicances slice and dice… people!’ Daar valt weinig aan toe te voegen, behalve: ga het zelf bekijken op zondag 25 oktober in Filmhuis Cavia te Amsterdam.

SN-medewerker Eric van der Woude doet iedere laatste zondag van de maand de gloriedagen van de videotheek herleven. Zijn Straight to Video in Filmhuis Cavia, Amsterdam, biedt een laatste toevluchtsoord voor horror, cult, trash en exploitation uit de jaren ’70 en ’80.

En CARNAGE (Andy Milligan, VS, 1984, 91 minuten) is daarvan een schitterend voorbeeld. Je kunt in CARNAGE niet met je ogen knipperen of er begint weer een of ander huishoudelijk apparaat uit zichzelf te bewegen! Regisseur Milligan heeft niet voor niets als bijnaam ‘De Ed Wood van Staten Island’.

Niet getalenteerde en weinig fotogenieke acteurs, vervreemdende dialogen en de beroerdste speciale effecten die je ooit zult tegenkomen in een spookhuisfilm. Kortom, perfect voer voor Straight to Video!

Informatie en aanvangstijden: Filmhuis Cavia.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!