Red Machine
Red Machine
Nieuws
29 oktober 2015

Sla je slag!

Red Machine PRIJSVRAAG | Het begint uit de klauwen te lopen; we hebben alwéér een prijsvraag! Doe mee en maak kans op een dvd of blu-ray van de wilde berenfilm RED MACHINE met Billy Bob Thornton, Thomas Jane en James Marsden.

RED MACHINE is volgens de makers geïnspireerd op het levensverhaal van Timothy Treadwell, de Amerikaanse natuurbeschermer en fanaat van grizzlyberen, en de afschuwelijke manier waarop hij aan zijn einde kwam.  Werner Herzog maakte al eens een film over hem, het verbijsterende GRIZZLY MAN.

De actiethriller RED MACHINE past, met de sensationele tagline ‘Hunt or be hunted’, meer in de traditie van ‘Nature Strikes Back’-films. Wanneer Rowan (James Marsden) na zeven jaar terugkeert naar zijn woonplaats, blijkt een huiveringwekkende grizzlybeer de bossen te terroriseren. Rowans en zijn broer Beckett (Thomas Jane) gaan het bos in om Becketts doofstomme vriendin Michelle (Piper Perabo) te vinden. Tegelijkertijd is de doorgewinterde jager Douglass (Oscarwinnaar Billy Bob Thornton) op zoek naar de grizzlybeer. Rowan, Beckett en Michelle komen elkaar tegen en vervolgen hun tocht samen, terwijl ze onophoudelijk worden achtervolgd door de RED MACHINE.

Schokkend Nieuws geeft, in samenwerking met distributeur Splendid, vijf exemplaren weg van RED MACHINE. Stuur vóór 12 november een mail naar [email protected], met je adres, je keuze (dvd of blu-ray?) en het antwoord op de volgende vraag: Welke killer berenfilm uit 1976 droeg de tagline ´18 Feet of Towering Fury!´

29 oktober 2015

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!