JamesBond Skyfall_1
JamesBond Skyfall_1
Nieuws
21 januari 2013

Shaken Not Stirred

JamesBond Skyfall_1We hebben een  nieuwe prijsvraag! Win een vrijkaartje voor het 007-feest op vrijdag 25 januari en je krijgt er nog een vers geschudde vodka-martini bij ook.

 Onze liefde voor oerspion James Bond betuigen we op vele manieren. Zo wijdden de mannen van Video Basta! in Schokkend Nieuws #99 uit over de vele would be-Bonds die de geschiedenis van de B-film rijk is. Tegelijkertijd toog heel Nederland naar de bioscoop om de nieuwste Bond-film, SKYFALL, de eerste plaats te bezorgen in de Nederlandse box office van 2012.

Maar er zijn meer manieren om het evangelie Bond te belijden. Op vrijdag 25 januari in De Nieuwe Anita bijvoorbeeld, waar het James Bond-themafeestje Shaken Not Stirred plaatsvindt. Popprijs-winnaar The Vagary treedt op, daarna zorgen DJ Dirty Shirt en DJ La Formule du Baron voor een retro-getinte dansvloer. VJ Blackbird Badger zorgt voor bijpassende beelden. En natuurlijk ontbreken ook de vodka-martini’s niet.

Schokkend Nieuws mag een entreekaartje weggeven voor Shaken Not Stirred, plus een vers geschudde vodka-martini. Meedoen aan deze prijsvraag? Mail dan vóór 24  januari het antwoord op de volgende vraag naar [email protected]

Welke Bond-film werd in eerste instantie bekend onder de werktitel ‘Carte Blanche’?

Shaken Not Stirred
Vrijdag 25 januari 
Aanvang:  
20.00 uur
Entree: € 6,50. (Korting voor wie in smoking komt!)
De Nieuwe Anita
Frederik Hendrikstraat 111 Amsterdam 
http://denieuweanita.nl/

 

 

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!