sn161 cover
Nieuws
18 april 2023

Schokkend Nieuws 161 ligt in de winkel!

Het nieuwe nummer van Schokkend Nieuws is nu in de winkel en online verkrijgbaar. Met aandacht voor EVIL DEAD RISE, het veertigjarig jubileum van DE LIFT en een special over de grote boze stad.

Het New York van Abel Ferrara, het Los Angeles van David Lynch, het Venetië van DON’T LOOK NOW en WHO SAW HER DIE? en de naamloze stad in SEVEN: de gevaren van de grote stad zijn lang een inspiratiebron geweest voor filmmakers, zoals onze special bewijst. Natuurlijk kunnen we dan ook niet om EVIL DEAD RISE heen. Voor het eerst in de EVIL DEAD-reeks trekken de Deadites naar de stad!

Daarnaast is er een lang achtergrondartikel over de totstandkoming van DE LIFT, die dit jaar zijn veertigjarig jubileum beleeft. In de rubriek Oud Hollands schijnen we een licht op de Curaçaose fantasyproductie ALMACITA DI DESOLATO. Natuurlijk staat het nummer ook weer vol met de gebruikelijke columns, nieuwtjes en blu-raybesprekingen.

Nieuwsgierig? Schokkend Nieuws #161 ligt in de winkels en is hier online te koop. Niet te vinden in een winkel in jouw buurt? Voortaan direct thuis ontvangen? Word abonnee!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!