Nieuws
7 september 2010

Schemerzone Design Contest

Het Razor Reel Fantastic Film Festival in Brugge (31 oktober – 6 november) organiseert dit jaar een heuse design-contest, getiteld ‘Schemerzone’.

Het Brugge Fantastic Film Festival dat sinds 2008 aan de weg timmert met fantasy, anime, thrillers, horror, cult en science-fiction schrijft:

‘Heb je ooit al eens ambitie gehad om je vriendin te transformeren in een sexy vampier? Of droom je ervan om je welbekende huis om te toveren in een vervallen spookhuis? Denk je dat je je geliefkoosde celebrity kan omtoveren tot… een rottende zombie? Of zie je je leraar eerder als een weerwolf? Laat je fantasie de vrije loop…

Wat zijn de vereisten? Je start van een vrij te kiezen beeld, foto (rechtenvrij!!!) of maakt een compositie van meerdere beelden die je ook als origineel aanlevert (formaat A3 aan 300dpi). Dan kun je je creatieve lusten botvieren in Photoshop, en maak je een transformatie die zich situeert in het fantastische genre (horror, science-fiction, fantasy, manga, thriller, b-movie, slasher, enzovoort…) Dit beeld lever je dan ook aan. (formaat A3 aan 300dpi)

Je creatieve pareltjes kun je mailen naar: [email protected]. De deadline is vrijdag 22 oktober om 22h00 .

Alle werken worden tentoongesteld tijdens het Razor Reel Fantastic Film Festival. Iedere deelnemer krijgt sowieso twee tickets voor een film naar keuze op het filmfestival. De winnaar wordt door een onpartijdige jury verkozen en wint 2 abonnementen waarmee hij of zij volledige toegang krijgt tot alle films op het festival en dus ook de kans krijgt om alle gasten persoonlijk te ontmoeten. De winnaar wordt bovendien gehuldigd door de peter van het festival of door een bekende gast. Zijn werk wordt tevens als geschenk gegeven aan de talloze gasten die op het festival aanwezig zijn. Tot slot overwegen de organisatoren om het winnende werk te gebruiken als affiche voor de volgende editie.

Veel succes!

Meer info op Facebook of www.RRFFF.be

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!