Roffa Mon Amour
Roffa Mon Amour
Nieuws
21 juli 2017

Roffa Mon Amour viert vijfjarig jubileum

Roffa Mon AmourEVENT | De jubileumeditie van het Rotterdamse filmfestival Roffa Mon Amour is begonnen. Het festival breidt dit jaar uit van vijf naar twaalf dagen en heeft drie internationale regisseurs te gast.

Tot en met 30 juli kunnen 400 bezoekers per avond films met een hedendaags thema van nieuwe regisseurs uit heel de wereld kijken. Op Throwback Thursday wordt er naar de eerste speelfilms van inmiddels gerenommeerde regisseurs gekeken. Kijktip: vrijdag 21 juli wordt het Spaanse PIELES getoond die van ons maar liefst vier skulls kreeg. Te gast zijn Amman Abbasi (DAYVEON), Sofia Exarchou (PARK) en Martijn Maria Smiths (WALDSTILLE). Zij zullen aanwezig zijn bij het vertonen van hun film.

Nieuw dit jaar is de silent cinema. Het geluid van de film wordt niet door speakers afgespeeld, maar via een koptelefoon die elke bezoeker op krijgt. Voor de kleintjes is er op zaterdag 22 en op zondag 23 juli een speciaal kinderprogramma van 11:00-17:00 uur. Voor € 6,- krijgen de kinderen toegang tot verschillende film-, workshop- en speelonderdelen.

Roffa Mon Amour vindt vanaf nu tot en met 30 juli plaats op het Dak van Station Hofplein in Rotterdam. Het festivalterrein is doordeweeks van 18:00-00:30 uur en in het weekend van 14:00-00:30 uur geopend. Tickets kosten € 10,- aan de deur. Ga voor meer informatie en het programma naar www.roffamonamour.com.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!